Service en onderdelen

Service

Op verschillende manieren kunnen wij u van dienst zijn bij het onderhoud of de reparatie van brommer of scooter.

Ten eerste is het altijd verstandig om op regelmatige basis brommer of scooter na te laten kijken op beginnende gebreken, zodat eventueel latere reparaties niet onnodig duur uit zullen vallen.

Ten tweede repareren wij bijna alle merken brommers en scooters op een snelle en deskundige manier. In onze complete werkplaats beschikken wij over het geschikte gereedschap.

Ten derde hebben wij een unieke service waarbij we uw scooter of brommer op kunnen komen halen voor reparatie (mocht deze bijvoorbeeld niet meer rijden). Deze speciale service geldt voor de regio Boxmeer. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken over hoe uw scooter of brommer bij ons komt.

Heeft u nog vragen over service aan uw brommer of scooter? Neem dan contact met ons op over de verschillende mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Onderdelen

In onze zaak hebben wij een groot assortiment aan onderdelen van scooters en brommers van diverse merken en types. Mocht u dus op zoek zijn naar een bepaald onderdeel voor uw scooter of brommer dan kunnen wij u in de meeste gevallen verder helpen. Zo niet dan kunnen we ze natuurlijk ook voor u bestellen. Naast de onderdelen kunnen wij ook een groot aantal accessoires zoals sloten, lampen, uitlaten en nog veel meer direct uit voorraad leveren. In onze zaak in Boxmeer hebben wij een groot aantal van deze accessoires overzichtelijk uitgestald.

Hier vindt u ook een ruim assortiment helmen om veilig te rijden op uw scooter of brommer. Naast het feit dat de keuze in design en functionaliteit bijzonder groot is, zijn de helmen er in zeer uiteenlopende prijsklasses zodat er voor iedereen altijd een helm bij zit die niet alleen goed staat maar ook goed past.

Heeft u vragen over de beschikbaarheid van bepaalde onderdelen of accessoires? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.