nieuws

Motion & Emotion! Daarom koop jij bij de officiŽle Peugeot Scooterdealer.

Kopen met zekerheid willen we allemaal. Voor een scooter doe je dat bij de officiŽle Peugeot Scooter dealer! Peugeot Scooters Nederland werkt met een Selectief dealernetwerk. Waarom een selectief dealernetwerk?

Wij van Peugeot Scooter vinden het erg belangrijk dat de “Motion & Emotion” altijd balans zijn. Koop je jouw Peugeot Scooter bij een officiŽle Peugeot Scooter dealer dan mag je dat verwachten. Daar staan wij als importeur garant voor!

Wat mag je verwachten van de officiŽle Peugeot Scooter dealer?

De officiŽle Peugeot Scooter dealer heeft alle benodigde trainingen en opleidingen van ons doorlopen. Hij kent ons product en zal je adviseren over het onderhoud waardoor de scooter uiteindelijk meer waard blijft. Maar het start al bij je eerste bezoek. De Peugeot Scooter dealer handelt volgens dezelfde waarden als wij met respect, vertrouwen en kennis. Wij zien er streng op toe dat de officiŽle Peugeot Scooter dealer zijn showroom en werkplaats up to date heeft. Altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op alle fronten zodat je een snelle garantie of service afwikkeling mag verwachten.

Of het nu een vraag is over je scooter, je onderdelen of accessoires die je nodig hebt. Of dat je toe bent aan een nieuw model, deze dealer is voor jou de expert die voldoet aan jouw verwachting. Je zult altijd de juiste keus maken voor jouw unieke mobiliteitsvraag. Je zult tevreden rondrijden en mocht er toch iets zijn dan zijn de garantievoorwaarden en service transparant en helder. Zo weet je waar je aan toe bent en dat je altijd aan het juiste adres bent bij de officiŽle Peugeot Scooter dealer.

De officiŽle Peugeot Scooter dealer biedt jou:

ē Professionele begeleiding bij de aanschaf van jouw Peugeot Scooter scooter.
ē Een professioneel uitgeruste werkplaats met voldoende technische
kennis.
ē Een showroom met een ruime keuze uit de modellen lijn van Peugeot
Scooters.
ē 24/7 informatie over verwachte levertijden via ons dealerintranet.
ē De laatste ontwikkelingen en garantieprocedures waardoor een
transparante service mogelijk is.
ē Altijd het gebruik van originele onderdelen door onze Peugeot Scooter
service kits.
ē 2 jaar garantie afwikkeling.
Bekijk alle nieuwsberichten.